Weekly Happy Deals

„FAMILY Building”, un concept minunat pentru dezvoltarea relaţiilor dintre părinţi şi copii

Pornind de la faptul că societatea și grijile de zi cu zi ne determină fără să vrem să alocăm mai mult timp locului de muncă și mai puțin timp familiei, pe care paradoxal cu toții o considerăm cea mai importantă pentru noi, cei de la  “FAMILY Building” au dezvoltat un program care îmbină cu succes mai multe metode educative (inclusiv metode Montessori), cu elemente de creativitate și activități recreative, cu scopul dezvoltării relațiilor interpersonale dintre părinți și copii.

Și cum relațiile dintre copii și părinți se conturează în primii ani de viață ai copiilor, Family Building s-au propus să vină în întâmpinarea familiilor care au copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani, cu o serie de evenimente creative, în cadrul cărora, copiii împreună cu părinții lor, se confruntă cu multe provocări captivante și distractive, se întrec cu mic, cu mare, în diverse compeții, crează dispozitive inovative și descoperă multe abilități pe care nici nu știau că le au.

Fiecare eveniment se desfasoară departe de forfota orașului, fără televizor, telefon, tabletă sau laptop {dar nu vă speriați, cazarea și mâncarea sunt excelente, iar telefoanele pot fi folosite “la nevoie” drept instrumente de comunicare}, astfel încât copiii să aibă parte de toată atenția părinților timp de două zile în continuu.

Și cum nu există copii obraznici și copii cuminți, ci doar comportamente prin care copiii semnalează parinților anumite stări emoționale sau nevoi (nevoia de atenție, de afecțiune, de încurajare, de aprobare ș.a.), faptul că au parte de toată atenția parinților timp de două zile în continuu, ei pot împărtăși aceste stări cu ei, motiv pentru care se apropie mult mai mult de parinți, le crește încrederea față de aceștia și implicit îi determină să fie mai deschiși în viitor față de ei.

Pe de altă parte, parinții petrec timp de calitate împreuna cu copiii lor, sunt părtași la năzbâtiile și reușitele copiilor și cel mai important, se pot distra și se pot bucura cu adevărat de timpul petrecut împreună cu copiii lor, fără a fi influențați de grijile cotidiene.

Cine poate participa …

Evenimentele Family Building sunt evenimente deschise, dedicate familiilor care au copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani care au în sistemul lor personal de valori “FAMILIA”. Prin urmare, se poate înscrie orice familie care prețuiește relațiile interpersonale dintre membrii acesteia, indiferent de structura sa: 2 părinți și 2 copii, 2 părinți și 1 copil, 1 părinte și 1 copil, 1 părinte și 2 copii, ș.a.

Descoperiti aici minunatele evenimentel marca Family Building:

http://familybuilding.com.ro/evenimente-2019/Cu Happy Kid economisesti 100 lei din preţul total al primului eveniment la care participi împreună cu familia

Locations & Map

  • : 8,4,5,7,6