Atelier de scriere creativă pentru copii

septembrie 21, 2019

16:30 To 17:30

Str. Blanari nr. 23, etajul 5, Bucharest, Romania

https://www.facebook.com/events/2511276915818695/

Cu HappyKid ai 15% discount

Event Description

Cu totii stim cat de importanta este imaginatia iar atunci cand isi da mana cu creativitatea, rezultatele sunt de cele mai multe ori minunate.

Avem nevoie de imaginatie nu doar in artele plastice ci si in fizica, matematica, in viata cotidiana si in actiunile pe care le realizam, dar nu numai. Imaginatia este o componenta importanta a empatiei.

Despre importanta creativitatii nu e nevoie sa spunem multe: toate progresele stiintei, tehnicii si artei sunt rezultate ale spiritelor creatoare.

In cazul copiilor, creativitatea expresiva se manifesta liber si spontan în special în desenele sau constructiile lor. Ea este un mijloc excelent de a cultiva aptitudinile creatoare ce se vor manifesta ulterior.

La atelierul de scriere creativa, cei mici vor invata sa se foloseasca atat de imaginatie cat si de creativitate in cel mai cosntructiv mod.

Vom discuta despre compozitie, scriere, iar prin tehnici variate de joc didactic vom compune povesti care ii vor bucura pe ceilalti.
In cadrul atelierului cei mici, cei care

Cele mai bune povesti vor fi publicate intr-un mic volum .

La modulul de scriere creativa vor fi invitati scriitori cunoscuti, poeti, prozatori care sa le impartaseasca celor mici din experienta lor fascinanta si sa ii provoace pentru a-si dezvolta aceasta latura.

Vor fi indrumati sa citeasca lecturi potrivite varstei , care sa ii ajute nu doar sa scrie mai frumos dar si sa se dezvolte armonios, iar bagajul cultural sa fie unul valoros si vom citi impreuna povesti, poezii si alte lectruri care s ii provoace si sa ii ajute in demersul lor.

Prin acest actelier copiii isi dezvolta nu dora imaginatia si creativitatea ci si stima de sine, curajul, empatia, altruismul.

Mai departe, ne dorim ca prin publicarea micului volum, sa ajutam copiii nevoiasi.

Organizers

Casa cu Rost

Event Information

Cu HappyKid ai 15% discount

Visited 6 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Event

Pădurea Băneasa

11:00 am To 1:00 pm

Cu HappyKid ai 15% discount

Ți-ar plăcea ca cel mic să petreacă mai mult timp în natură? Minunat! Acum o poate face într-un mod inedit.… Citește mai mult…

pin PlaYouth Strada Barbu Delavrancea, Nr 15, 011351 Bucharest, Romania

6:00 pm To 8:00 pm

Cu HappyKid ai 10% discount

”Jocuri în Familie” este un eveniment de familie, menit să aducă o experiență distractivă și să te apropie de copilul… Citește mai mult…

Str. Vasile Lascar 132, 020507 Bucharest, Romania

11:00 am To 12:00 pm

Cu HappyKid ai 10% discount

Reluăm stagiunea și vă așteptăm din nou la spectacolele noastre magice! 🎭🎩 Astfel, sâmbată și duminică, de la ora 11:00,… Citește mai mult…